banner2779
banner2752
banner2750

YAŞAR KOYUN'UN CENAZESİNDE,CEMAAT CAMİYE SIĞMADI

AK Parti Körfez İlçe eski Başkanı Engin Koyun’un babasının cenazesine başta Başbakan Yardımcısı Fikri Işık olmak üzere, AK Partinin yönetimleri ve belediye başkanları ile teşkilatlar kalabalık guruplarla katıldılar.

Dün vefat eden Yaşar Koyun (89), bugün Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Fatih Camii’nde kılınan öğlen namazı sonrasında Körfez Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yaşar Koyun’un cenzasesine, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Cemil Yaman, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,Körfez eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve yardımcısı  Mehmet Şendoğan, ilçe belediye başkanları ve yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yardımcıları, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yardımcıları, parti il ve ilçe başkanları ile yöneticileri, teşkilat görevlileri, Körfezli iş adamları ve Koyun ailesinin yakınları katıldılar ve Engin Koyun’un üzüntüsünü paylaştılar.

Kalabalığın cami avlusuna sığmadığı cenaze namazının kılınmasından sonra Yaşar Koyun Körfez Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751