banner2779
banner2752
banner2750

YEDİĞİ LOKUM YÜZÜNDEN YAŞAMINI YİTİRDİ

 Kandıra Karaağaç Köyü Acılık mahallesinde oturan Sadettin ve Fadime Kardaş’ın yürüme engelli olduğu öğrenilen kızları Emine Kardaş(38) ailesi ile birlikte oturduğu esnada, odada bulunan şekerlik içerisinden bir lokum aldı ve yedi.

Lokumu yediği sırada aniden fenalaşan ve nefes almakta zorlanan genç kadını gören anne ve babası ile yakınları hemen kendisine müdahale etmeye çalıştı. Ancak çabaları sonuçsuz kalınca durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi.  KURTARILAMADI Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası genç kadın hemen hastaneye götürdü. Hastaneye götürülürken kalbi duran talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Kandıra M. Kazım Dinç Hastanesi morguna kaldırılan Emine Kardaş’ı cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için yapılan otopsi sonrası aile yakınlarına teslim edildi. Ölümü ile yakın dost ve akrabalarını yasa boğan Emine Kardaş’ın cenazesi Karaağaç Camiinde kılınan öğle namazı sonrası Karaağaç Merkez Mezarlığında defnedildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751