banner2779
banner2752
banner2750

Yıldırım, Dadaşlarla Buluştu

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından düzenlenen “Erzurum Tanıtım Günleri”ne de konuk olan Yıldırım’a kalabalık bir partili grup eşlik etti.


 

KALABALIK GİTTİLER

KEDFE Başkanı Tekin Dursun’un ev sahipliğindeki ziyaret sırasında AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’a; AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile Erzurumlular eşlik etti.

HOŞ SOHBET EDİLDİ

Erzurumluların hoş sohbeti ile keyifli anlar yaşayan Binali Yıldırım’ın neşesi ozanların deyişleri ile daha da yerine geldi. Buluşma sonrasında Yıldırım’ın Kocaeli programı devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751