Yıldız: "Sorumluluğumuz Büyük!  Daha Çok Çalışacağız"

İYİ Parti sadece ve sadece milletin sesidir. İYİ Parti’nin bugünkü tavrı değerlendirilirken, mutlaka düne, İYİ Parti’yi kuranların daha parti kurulmadan önce 16 Nisan Referandumunda aldıkları tavra bakılmalıdır. Eğer bakılırsa şu görülecektir: İYİ Parti, nüvelerini tek adam yönetimini geçerlik kılacak olan 16 Nisan 2017 referandum sürecinde oluşturmuştur. Referandumun ardından ise parti kurulma sürecine geçilmiştir.

Kuşkusuz ki İYİ Parti’nin nasıl kurulduğu da herkes tarafından iyi bilinmelidir. İYİ Parti, birkaç kişinin İçişleri Bakanlığı’na verdiği dilekçe ile değil; çeşitli siyasi partilerde aktif görevleri olanların koltuklarını bırakarak, konfor alanlarından çıkarak, her türlü tehdit ve baskıya boyun eğmeyerek, gerekirse bu uğurda canını feda etmeye göze alarak… İşte İYİ Parti’nin kuruluşu böyledir.

İYİ Parti’nin Cumhuriyet tarihimizin en hızlı yükselen partilerinden birisi olmasının nedeni çok açıktır: İYİ Parti, siyasi alanın kutuplaştığı, siyasetin kimlikler üzerinden yapıldığı alanda bir değerler hareketi olmuştur. Bu değerlerin içinde hem manevi değerlerimiz hem de Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi yer almıştır. İYİ Parti, bu değerleri birbirinin karşıtı olarak değil, tam tersi, bu milletin güzelliği ve zenginliği olarak görmüştür.

İYİ Parti, kulağını yalnızca milletine vermiştir. Genel Başkanımız Meral Akşener yazın sıcağında, kışın soğuğunda, hatta ve hatta pandemi döneminde şehir şehir, kasaba kasaba dolaşırken sadece halkını dinlemiştir. Sonra da o halkın sorunlarını yine milletin kürsüsünden milletine duyurmuş, iktidara çözüm önerilerini sunmuştur. İYİ Parti millete kulak vermeden bir adım bile atmamıştır.

Dolayısıyla bu maddeler birleştirildiğinde şu çok net görülecektir: İYİ Parti, tek adama karşı demokrasiyi, kimlik siyaseti yerine gerçek sorunları, ayrıştırma yerine birleştirmeyi seçerek bugünlere gelmiştir. İYİ Parti, her adımını milletimize kulağını vererek, milletimiz için atmıştır. İYİ Parti, milletimizin olmadığı hiçbir masada olmamış ve bundan sonra da olmayacaktır.

Son günlere gelirsek; İYİ Parti dün ne dediğiyse aynısını yapmış, tek adam yönetimi yerine demokratik hukuk devletini, güçlendirilmiş parlamenter sistemi ikame ettirmek için doğru bildiğini ifade etmiş; bir fikir ayrılığı nedeniyle birkaç gün çeşitli kırgınlıklar yaşansa da, gerek Millet İttifakı, gerekse de Cumhurbaşkanı Adayımız, bugün dünden çok daha güçlü, çok daha iddialıdır.

Bundan sonrasına bakarsak; İYİ Parti bugün yalnızca bir siyasi parti değil, aynı zamanda bu ülkenin, bu milletin sigortası haline gelmiştir. İYİ Parti’ye verilecek her oy, kucaklaşmaya, sevgiye, iyiliğe verilecek destektir. İYİ Parti oldukça milletimizin sesi asla kısılmayacaktır. Dolayısıyla sorumluluklarımız daha da artmış, gerek Cumhurbaşkanı Adayımızın ilk turda seçimi kazanması, gerekse de partimizin en yüksek oyu alarak dönüşüm sürecinin en önemli unsuru olması, bir zorunluluk haline gelmiştir.

Bizler, Kocaelili İYİ Partililer olarak İl Başkanımız Nusret Acur öncülüğünde, Milletvekilimiz Lütfü Türkkan’la, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle, kadınlarımız ve gençlerimizle, mahalle temsilcilerimiz ve tüm üyelerimizle omuz omuza çalışarak, gezmediğimiz tek bir sokak bırakmayana dek, çalmadığımız tek bir kapı kalmayana dek çalışmaya hazırız. Bizler, bu toplumun değerlerinin buluşma noktasıyız. Bunun bilinciyle önce Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, sonra da Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Bu ülkeye yeniden demokrasiyi getireceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817