banner2779
banner2752
banner2750

Yoğun Yağış Alt Geçidi Tıkadı


Yarımca Atalar Mahallesi'nde yer alan ve sahile bağlantıyı sağlayan Alaaddin Yüksel alt geçidi yağmur suları ile dolunca İtfaiye ve polis sahil Caddesi çevresinde önlem aldılar. Polis geçitten geçmek isteyen araçları uyarırken itfaiyede suyun akışının hızlandırılması için çalışma yaptı. Deniz ile kanal bağlantısı olan yolda yoğun yağmur sarısında geri tepme yaşandığı için alt geçit araçların geçişine izin vermeyecek şekilde tamamen suyla doldu.
Körfez ilçesinde Şirinyalı mevkiinde de yine alt geçitte su birikmesi sonrasında tıkanıklık yaşandığı öğrenildi. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'nde de yine sahile geçiş sağlayan bir diğer alt geçitte de su dolması sonucu tıkanma yaşandı.
Su baskını yaşanan Alaattin Yüksel Altgeçidinde tıkanmalarına önlenmesi için İyi Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Enver Okan daha önceden de önerge vermişti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751