YUKARI HEREKE İÇİN İKİ ÖNEMLİ PROJE

Körfez Belediyesi, kentin dört bir yanında yürüttüğü çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Yukarı Hereke’de tamamlanan kültür merkezinin hemen yanı başında hayata geçecek olan kapalı pazar alanı için çalışmalar hızlandırıldı. Havaların da güzel gitmesi ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bölgedeki pazarcılar da çalışmanın tamamlanmasını dört gözle beklediklerini belirtti.

ÇOK GÜZEL OLACAK

Yukarı Hereke için bir diğer önemli proje ise Ahmed-i Hani Parkı. Yukarı Hereke’de Marmara’nın en güzel göründüğü alanlardan birinde hayata geçirilen Ahmed-i Hani Parkı’nda ilk etap tamamlanmış ve oyun grupları ile dinlenme alanlarının yer aldığı bölüm hizmete açılmıştı. İkinci etap çalışmaları kapsamında yapılacak olan sosyal donatı alanı için inşaat çalışmalarında ise önemli yol kat edildi.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

İkinci etap içerisinde; bay-bayan mescitler dışında vatandaşların cemiyetlerini yapabilmesi için 200 kişilik kafeterya ve kır düğünleri için alan yer alıyor. Alanın ve halkın güvenliği için bir güvenlik kulübesi de bulunacak. Özellikle yaz aylarında büyük ilgi gören Ahmed-i Hani Parkı’nın tamamlanmasını artık çocuklar kadar çevredeki büyük vatandaşlar da merakla bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817