banner2779
banner2752
banner2750

YUNUS VE AYŞE NUR NİŞANLANDI

İzzet ve Sevgi Küçük ailesinin yakışıklı oğulları Yunus Küçük, Osman-Huriye Öztürk çiftinin güzel kızları matematik öğretmeni olan kızları Ayşe Nur Öztürk ile nişanlanarak evlilik öncesindeki ilk adımlarını attı.

YAKINLARI KATILDI

Çiftin nişan merasimi Tütünçiftlik sahil bölgesindeki Lavinia Kır Bahçesi’nde düzenlendi. Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen nişan töreninde ailenin yakınları hazır bulunurken, katılan protokol mensupları arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, damat Yunus Küçük’ün bir dönem yönetim kurulunda yer aldığı AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile gelin Ayşe Nur hanımın yakını olan ve sektörün öncüleri arasında gösterilen, aynı zamanda Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Körfez Temsilciliğini yürüten Osman Türk katıldı.

BAŞKANLAR KUTLADI

Gençlerin yüzüklerini belediye başkanı Söğüt takarken, kurdeleyi ise ilçe başkanı Tuna kesti. Her iki başkan da gençlere mutluluklar diledi. Gençlerin düğünlerinin gelecek yaz döneminde yapılması planlanıyor. Kocaeli Meydan Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751