Zeki Amcalarından İstediklerini Aldılar

Başkan Aygün Çocuklarla Buluştu

Derince’de çocuklar ve gençler için çok önemli projeleri hayata geçirecek olan Başkan Aygün, vatandaşlardan gelen taleplerle bire bir ilgileniyor. Özellikle çocuklar ve gençlerden gelen istekleri anında hayata geçiren Başkan Aygün, sosyal medya üzerinden kendisine video ile seslenen Çınarlı Mahallesi’nden minik öğrencilerin çağrısına kayıtsız kalmadı. Başkan Aygün, sosyal medyadan çektikleri video ile mahallelerine park yapılmasını isteyen çocukları, yayınladığı mesaj ile belediyeye davet etti.

Çocuklarımız Bizim Umudumuz, Geleceğimiz

Çınarlı’da oturan minik öğrenciler de beraberinde mahallelerindeki büyükleriyle beraber Derince Belediyesi’ne gelerek Başkan Aygün’ü ziyaret etti. Burada çocuklarla tek tek sohbet edip onların taleplerini dinleyen Başkan Aygün, daha sonra bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Çocukların park yapılmasına yönelik taleplerini hayata geçireceklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim umudumuz, geleceğimiz. Onların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir Derince için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Çocuklar da Başkan Aygün’ün park yapılacağı haberini vermesinin ardından büyük mutluluk yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817