Zulmü Gösteren Resimler  Sergilendi

Sergide, Ermeniler tarafından bugüne kadar yaptıkları zulümleri ve Azerbaycan’a karşı düzenlenen saldırı da ortaya çıkan sivil ölümlerinin resimleri yer aldı.

İl Başkanı Muhammed Hanifi Akbulut tarafından da ziyarete edilen resim sergisini Tügva Körfez Şubesi Başkanı Muhammed Can Önal ve yönetimde ki arkadaşları hazırladılar. Yaklaşık 50 resmin yer aldığı sergi gün boyu açık kaldı ve  vatandaşlar tarafından izlendi.

Yönetim toplandı

Tügva Vakfı Körfez Şubesi Yen Yalı Mahallesi’nde yer alan yeni binalarına taşıdılar ve yönetim kurulu toplantılarını burada yüz yüze yapmaya başladılar.

Yapılan ilk toplantılarda okulların açılmaya başlamasıyla birlikte özellikle pandemi döneminde evlerinde kalan gençlere moral ve destek verecek çalışmalar yapılması planlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817