Ağadere’de Söğüt’e Büyük İlgi

İlçe halkının sevinçli ve hüzünlü günlerinde yanlarında olmayı görev bilen Başkan Söğüt, ayrıca esnafla da sık sık bir araya geliyor.

PASAJDA TUR ATTI

İlçenin merkezi cadde ve lokasyonlarında sık sık ziyaretler yapan, bölgelerdeki esnafa uğrayan, ayrıca alışveriş için gelen vatandaşları selamlayan belediye başkanı Şener Söğüt, geçtiğimiz gün de Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde halkla bütünleşti. Beyaz Saray Pasajı’na uğrayan ve buradaki tüm esnafları tek tek gezerek selamlayan Başkan Söğüt’e başkan yardımcılarından Osman Yurt ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal eşlik etti.

“HİZMETLERİMİZLE KÖRFEZ HALKINA DOKUNUYORUZ”

Gezisi sırasında vatandaşlardan yakın alaka gören belediye başkanı Söğüt, özellikle yaşlı vatandaşların ellerini öptü ve hayır dualarını aldı. İlçe halkının ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Söğüt, “Geride kalan yaklaşık 4 buçuk yıllık dönemde Evlatlarımızdan en büyüklerimize kadar her bir vatandaşımız için özel hizmetlerimiz oldu. İnsana dokunan bir anlayışı kabul eden ve bu eksende mücadele eden bir yapıdayız. Hizmetlerimizle tüm Körfez halkımıza dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.