banner3047

AK Gençlik KARTEPE ‘de Teşkilat Çalışmaları Hızlandı

Teşkilatlanma konusunda ana kademenin de desteğini yanına alan Mete AYDIN; gerek mahalle başkanlarının, gerek mahalle yönetimlerinin bundan sonra daha aktif bir şekilde hizmetlerine devam etmelerini ,vatandaşlarla daha çok diyaloğa girerek insanların dinlenmesini,  beldelerindeki eksiklerin ve sıkıntıların dile getirilmesini istedi.

 

Uzuntarlalı gençlerin sıkıntılarını dinleyen Mete AYDIN , Türkiye’nin en büyük su kayağı tesisinin Uzuntarlada var olduğunu ve Uzuntarlalı gençlerin su kayağı takımı oluşturmasını istedi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.