AK KÖRFEZ’DEN BAŞSAVCIYA TAZİYE ZİYARETİ
 Uğradığı menfur saldırı Sonucu Şehit Olan  Çağlayan Adliyesinde Görevli Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz İçin Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem İlçe Başkan Yardımcılarıyla Birlikte Körfez Başsavcısı Alparslan Kaplan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Yaşanan olayın üzüntüsünü  üzerinden atamadığını İfade Eden Badem yapılan terörist saldırının Ülkenin İstikrarını hedef aldığını ancak kesinlikle oyuna gelmeyeceklerini Birlik Ve Beraberlik İçerisinde  Yüzyıllardır Devam Eden Kardeşliğin Süreceğini İfade Etti.

Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Kaplan ise Gerçekleşen Hadisenin Çok Üzücü Olduğunu Adliyelerimizdeki Güvenlik Tedbirlerinin Arttırıldığını Bir Daha Bu Tür Olaylarla Karşı Karşıya Kalmama Adına Ellerinden Geleni Yapacağını İfade Etti.

Ziyaretin Sonunda Badem Tüm Hukuk Camiasına Başsağlığı Diledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.