AK Parti Körfez’de Aday Adayları Kendini Tanıttı

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığında aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından belediye başkanlığı için başvuru yapan 9 yeni isim ve yeni dönem için bir kez daha görev talebinde bulunan mevcut belediye başkanı Şener Söğüt, yarınki temayül yoklamasında oy kullanacak olan partililerin karşısına çıktı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya partililer belli oranda ilgi gösterdi, başkan aday adayları kürsüye çıkarak kendilerini tanıtma imkanı buldu.

OKUTAN BAŞARILAR DİLEDİ

Gerçekleşen tanıtım programında konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, “Burada bulunan mevcut belediye başkanlarımız ve haricindeki tüm aday adaylarımız Körfez ilçemiz için büyük bir fedakarlık örneği sergilemiştir. Bu tablo aynı zamanda AK Parti’mizin birlik ve dirliğinin de fotoğrafıdır. Bu yola çıkan tüm dava arkadaşlarımı, diğer aday adaylarımızı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

SÖĞÜT RAKİPLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise kendisine rakip olan AK Partili tüm aday adaylarını tebrik ederek, “Güzel bir ortam var partimizde. Bu iş bir bayrak yarışıdır. Hepimizin burada AK Parti’nin dört dönemlik iktidarında payı, emekleri var. Hepinizi bu hizmet yolculuğunun bir neferi olma arzunuzdan dolayı kutluyorum, başarılar diliyorum. Bundan sonraki nasip işi, genel merkezimizin kararı ne doğrultuda olursa olsun hepimiz adayımızın arkasında duracağız ve ona göre çalışacağız” dedi.

ADAY ADAYLARI KONUŞTU

Ardından yapılan konuşmalarda ilk olarak aday adaylarından Alim Erdemir partililere hitap etti ve kendini tanıtarak yapmak istediklerinden kesitler sundu. Ardından kürsüye gelen AK Parti’nin Kocaeli’deki en genç belediye başkan aday adayı olarak dikkat Ferhat Selvi de önemli konular hakkında değerlendirmelerde bulundu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

KENDİLERİNİ TANITTILAR

Daha sonrasında kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı aday adaylarından Halil Küçük, Mete Bilgin, Hayrettin Deniz, Kürşat Bulut, Muhammet Kurtuluş, Ömer Bektaş ve Sinan Barış Kaya, yaptıkları konuşmalarında kendilerini partililere tanıttılar.

TEMAYÜL YARIN YAPILACAK

Öte yandan AK Parti 22 Kasım’da sona eren belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru sürecinin ardından temayül yoklaması ise yarın yapılacak. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek yoklama saat 10.00’da başlayıp 16.00’da sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.