AK Parti Körfez’de Gençlik  Ahmet Sarıgül’e Emanet!

AK Parti’de bir değişim daha yaşandı. İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ın geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından onaylanan yeni yönetim kurulunda partinin iki numaralı koltuğu olan Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına  getirilen Körfez İlçe Başkanı Doğan Orak’ın yerine yeni bir isim atandı.

YENİ BAŞKAN SARIGÜL

Buna göre Orak’ın yerine; yapılan istişarelerin ardından Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Eyyüp Kadir İnan’ın onayı, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ın ve parti yöneticilerin kabulü sonrasında Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Ahmet Sarıgül’ün atandığı belirtildi.

KALABALIK GİTTİLER

Beraberindeki heyetle birlikte Ankara’ya genel merkez binasına giden Sarıgül, atama belgesini aldı ve görevine resmen başladı. Ankara’daki atama törenine İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, eski başkan Doğan Orak ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Törenin ardından bir açıklama yapan yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sargül, “Görevimize atandık ve inşallah en kısa sürede yönetimimizle birlikte sahaya çıkacağız. Bu süreçte gençlerimizin ve bizlere öncü olan isimlerin desteği ile iyi bir çalışma ortaya koyacağımıza inanıyorum” dedi. Eski başkan Doğan Orak ise tüm gençlerle omuz omuza vererek Körfez’e hizmet edeceklerini ifade etti.

BEKİR SARIGÜL’ÜN OĞLU

Bu arada Körfez’e atanan yeni gençlik kolları başkanı Ahmet Sarıgül’ün, bir dönem Körfez Erzurumlular Derneği Başkanlığı yapan, ardından Körfez Belediyesi’nde memuriyete başlayan ve son olarak Erzurum Çat Belediyesi’’nde başkan yardımcısı olarak atanan, kentimizde de tanınan ve sevilen bir sima olan Bekir Sarıgül’ün oğlu olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.