AK Parti ve Dadaşların  Maçında Dostluk Kazandı

İlçe başkanı Nurettin Okutan’ın en büyük desteği verdiği etkinlikler partililerin yanı sıra vatandaşların da büyük ilgisini çekiyor. Sık sık parti yöneticilerinin sosyal etkinlik anlamında bir araya geldiği futbol maçı müsabakalarının bu hafta bir sivil toplum kuruluşu ile yapıldı.

OKUTAN DA KATILDI

AK Partili yöneticiler ve Körfez Erzurumlular Derneği temsilcilerinin oynadığı dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu. Dostluğun kazandığı karşılaşmada forma giyenler arasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, ilçe yöneticileri, bazı mahalle temsilcileri ile Erzurumlular Derneğinin yöneticileri yer aldı.

“KEYİFLİ BİR AKŞAMDI”

Program hakkında konuşan ilçe başkanı Okutan, “Sosyal faaliyetler kapsamında sosyal politikalar birim başkanlığımızın düzenlediği halı saha dostluk maçında bu hafta Körfez Erzurumlular Derneği yöneticilerini ağırladık. Güzel ve keyifli bir akşam geçirdik. İlgileri için hem teşkilat mensuplarımıza ve hem de Dadaşlara teşekkür ederim” dedi. İlçe Başkanı Okutan'ın oynadığı futbol ise  seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.