AK Parti’de Sosyal Politikalar Birimi Toplandı

İktidar teşkilatları içinde en büyük sorumluluğu yüklenen birimlerin başında yer alan Sosyal Politikalar Birimi’nin il yönetimindeki başkanlığını Zeki Canşi yürütüyor. Her ay düzenli olarak bir ilçenin ev sahipliğinde birim başkanları ve ilgili komisyon üyeleri ile bir araya gelen Canşi, son durum hakkında rapor aldıktan sonra genel siyasette gelinen nokta hakkında bilgiler veriyor.

KAPÇAK VE ÇİFTÇİ KATILDI

Aylık Sosyal Politikalar Birim Başkanları toplantısı ise yine İl Sosyal Politikalar Başkanı Zeki Canşi’nin öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıya Körfez ilçeden de katılım sağlandı. İlçe Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Ahmet Kapçak, oturumda ŞKM Komisyon Başkanı Nurali Çiftçi ile birlikte hazır bulundu. Kapçak toplantının son derece verimliği geçtiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.