AK Partili Kadınlara Danışma Ve Üye Teşekkürü

Geçtiğimiz günlerde yapılan, müthiş bir coşku nun yaşandığı AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı 101. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısının da değerlendirildiği toplantıya parti yöneticisi olan kadınlar eksiksiz olarak katılırken, Körfez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Çınar da oturumda hazır bulundu.

KADINLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Toplantıda danışma meclisinin sunumunu gerçekleştiren kadın kollarının sekreterlik birim başkanı Elif Nur Öztürk'e de İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çınar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, çiçek takdiminde bulundu ve kendisine başarılı sunumu dolayısıyla teşekkür etti.

ÜYE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Öte yandan toplantıda ayrıca son ay içinde en fazla üye yapan ilçe yöneticilerinden Songül Muğonlu'ya da yine Ahmet Çınar ve Aysun Demir tarafından teşekkür amacı ile çiçek sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.