ALDIĞINIZ ÜRÜNÜN KULLANMA TARİHİNE DİKKAT EDİN
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden vatandaşlara satın aldıkları ürünlerin kullanma tarihine dikkat etmeleri uyarısı yapıldı.

Zabıta yetkilileri, bir ay içinde 11 market ve işyerinde yapılan denetimlerde 700 kilogram son kullanma tarihi geçmiş ürünle karşılaşıldığını belirterek”  Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, özellikle insan sağlığını ilgilendiren konularda çok hassas olmamızı istiyor. Zabıta olarak  sık sık denetimlerde bulunuyoruz. Yapılan denetimlerde bozuk ve tarihi geçmiş ürünleri toplayıp  imha ederken satanlar hakkında da yasal işlem yapıyoruz. Bu konuda en büyük görev tüketicilere düşüyor. Eğer tüketiciler  satın aldıkları ürünlerin son kullanma tarihine dikkat ederlerse  kişi ve kurumlar kendilerine daha çeki düzen verirler” dediler. Tüketicilerin karşılaştıkları olumsuzlukları Zabıta ’ya bildirmelerini de isteyen yetkililer denetimlerin devam edeceğini bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.