Amasyalılar Muhteşem Piknikte Buluştu

Dernek yöneticilerinin öncülüğünde gerçekleşen geniş katılımla piknik şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Ayrıca düzenlenen programa kent genelinden çok sayıda protokol mensubu katılım sağladı.

BÜYÜK PROTOKOL İLGİSİ

Pikniğe katılanlar arasında; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz ve Osman Yurt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz, Saadet Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Yeniden Refah Partisi Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Samasder Dernek Başkanı Burhan Enginar, İstanbul Dernekler ve Konfederasyon Başkanı, Piknik Ağası Mehmet Parlak, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, MHP Körfez İlçe yönetim kurulu üyeleri, farklı sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda Amasyalı yer aldı.

PARLAK AÇIKLAMA YAPTI

Piknikte etkinliğinde sahneye çıkarak hemşehrilerini ve protokol mensuplarını selamlayan dernek başkanı Ramazan Parlak, “Yeni yönetim kurulu olarak ilk etkinliğimizi bu piknik şölenimizle gerçekleştiriyoruz. Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.