AMATÖRLERE FİFA STANDARTLARINDA TESİS

. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez’in yer aldığı tesislerdeki odaların takımlara tahsisi ile ilgili kura çekimine Bağdatspor, Bekirdere Başaranspor, Çubuklu Balaspor, Kadıköyspor, MAP Kavaklıspor, İzmit MAP Şenerspor, Mertspor,Tavşantepespor,Üçyoldoğuspor,Yeşilovaspor, Kocaeli Yenişehirspor, İzmit Yuvamspor, İzmit Belediyespor  ve Kocaelispor kulüp yetkilileri katıldı

Tesislerin Türk sporuna hayırlı olmasını dileyen Başkan Doğan” Belediye olarak bu stadyumu sizler için yaptık. Çünkü geleceğin yıldızları sizlerin yetiştireceğini biliyorum ve buna inancımız tamdır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da spora desteğimiz devam edecektir” dedi. Kulüp yetkilileri de Başkan Doğan’a spora olan desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

CEPHANELİK SPOR TESİSLERİNDEN YARARLANACAK TAKIM VE ODA NUMARALARI

 

Sıra

Kulüp adı

 Oda No

1

MERTSPOR

1

2

ÇUBUKLU BALASPOR

2

3

TAVŞANTEPESPOR

3

4

İ.G.B. SPOR/ YUVAM İZMİT

4

5

B. BAŞARANSPOR

5

6

KADIKÖYSPOR

6

7

ÜÇYOLDOĞUSPOR

7

8

YEŞİLOVASPOR

8

9

BAĞDATSPOR

9

10

KOCAELİSPOR

10

11

İZMİT MAP ŞENERSPOR

11

12

BEKİRDERESPOR

12

13

KOCAELİ YENİŞEHİRSPOR

13

14

İZMİT BELEDİYESPOR

14

15

MAP KAVAKLISPOR

15

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817