ANNE GÖZYAŞLARI İÇİNDE TEŞHİS ETTİ
 Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde dövülerek öldürülmüş ve elleri bileklerinden kesilmiş halde bulunan kızın kimliği, kolundaki dövmeler sayesinde Nuran Dutlu’ta ait olduğu belirlendi. Kızın sağlığında, “Bana bir şey olursa, beni kolumdaki dövmelerden tanırsın” dediği annesi Hediye Görmüş ise cenazeyi gözyaşları içerisinde teşhis etti.

 

ÖNCE PROGRAMA KATILDI, SONRA TEŞHİSE GELDİ

Bilindiği üzere 22 Ocak tarihinde Kandıra yolu üzeri Çayırköy mevkiinde çöp poşetine sarılı, ağzı bantlı ve elleri bilek hizasından kesik halde bulunan kadın cesedinin kimliği, olaydan 16 gün sonra belirlendi. Ulusal bir kanalın canlı yayın yapan programında fotoğraflardaki dövmelerden tanıyan kızın akrabaları hemen, kızın annesi Hediye Görmüş’e ulaştı. Anne Görmüş ise imam nikahlı eşi Süheyl Şengül ile birlikte ilk önce o programa katıldı, ardından ise cesedin teşhis için İzmit Asri Mezarlık morguna geldi.

 

“SENİN ÇOCUĞUNA NE DİYECEĞİM”

Teşhis sonrası morgdan gözyaşları içerisinde çıkan anne Görmüş, “Ben şimdi senin çocuğuna ne diyeceğim. Ben yandım başka anneler yanmasın” diye ağladı. Sinir krizi geçiren anne Görmüş’ü ise imam nikahlı eşi Süheyl Şengül teselli etti. Yol kenarında bulunuşunun 16. günü ailesine ulaşılan ve yasal olarak toprağa verileceği gün ailesi tarafından teşhis edilen Nuran Dutlu’nun cenazesinin ise Manisa’da toprağa verileceği kaydedildi. Öte yandan, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin katil zanlılarının peşine düştüğü ve yakalanmalarının bu aşamadan sonra daha kolay olduğu kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352