Aşkın Hoca da Kocaeli Ansiklopedisi’nde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarihi bir projesini daha hayata geçirdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen programda kentin birçok kesiminin katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Turizm Sezonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Etkinlikte aynı zamanda Kocaeli Ansiklopedisi'nin tanıtımı ile yapıldı. Akademik kadro tarafından düzenlenen 3 ciltlik ansiklopedisi 3 bin 474 sayfadan oluşurken yapımı 3 yıl sürdü. Ansiklopedi 230 akademisyen ve yerel tarihçi ile hazırlandı.

KAHVECİ DE ANSİKLOPEDİDE

Düzenlenen bu görkemli çalışmada kentimizin alanlarında duayen olarak nitelendirilen isimlerinin de tanıtımları yapıldı. Bu kişilerden biri de Kocaeli’ye birçok ulusal ve uluslararası başarı kazandıran, yetiştirdiği sporcularla dünya çapında büyük bir üne sahip olan tekvando ve KickBoks eğitmeni Aşkın Kahveci’ye de Kocaeli Ansiklopedisi’nde yer verildi.

BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Bu gelişmenin kendisini çok memnun ettiğini dile getiren Aşkın Kahveci, “Kocaeli Ansiklopedisi’ni inceledim, çalışma çok güzel olmuş. Aynı zamanda kentimizin değerlerine burada yer verilmesi ayrıca bir güzellik. Bunun ötesinde sayfalarında benim de yer almam gurur verici bir durum. Ansiklopedinin hazırlanmasında emekleri bulunan tüm akademisyenlere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.