BALIKÇI MANAVLARI KINIYORMUŞ!!!

CHP’de; son olarak yapılan itirazın Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedilmesi sonrasında her ne kadar yeniden seçilen mevcut Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e yönelik itham içerek açıklamalar yapılsa da parti içinde büyük bir hesaplaşma içgüdüsü ağır basmaya başladı. Partide şimdi de seçimin kaybedilmesinin kime mal edileceği konusu gündem oldu. Ancak partinin ilçedeki belediye başkan adayı olan Tayfun Balıkçı’nın ailesine göre suçlu bulundu; İLÇEDEKİ MANAVLAR…

AĞABEY BALIKÇI İÇERLEMİŞ

31 Mart seçim sürecini ilçe örgütünden bağımsız şekilde kendine özel olarak geçiren ve bu konuda ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal’ın da hedefe koyduğu Tayfun Balıkçı’nın ağabeyi olan; emekli Deniz Albay Ayhan Balıkçı, AK Parti’nin adayı olan ve seçimleri yeniden kazandığı tescillenen Şener Söğüt’e Manavların yoğunlukta yaşadığı köylerden ve özellikle Yeniyalı Mahallesi’nde büyük desteğin çıkmasına çok içerlemiş.

MANAVLAR, TAYFUN BALIKÇI’YA TEPKİLİ

Başkan adayı Tayfun Balıkçı için oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) WhatsApp grubundan tepkisini dile getiren Ayhan Balıkçı, “Köyler manav. Şu hale bak. Kınıyorum. Vallahi pes” diyerek mesajını paylaştı. Bu durumun ve yazışma görüntülerinin tepki gösterilerek Manavlar tarafından yayıldığı ve hem CHP içinde ve hem de Körfez ilçedeki Manav derneklerinde büyük tepkinin oluştuğu, hatta bazı Manav dernek yöneticileri “Acaba bu seçimdeki kararımız yanlış mı oldu?” diyerek durumu sorguladığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817