Başkan Aygün: Hayat Glutensiz de Guzel

Güreli ve Akkoç Ailelerine Ziyaret

Glutensiz besinler alarak hayatlarını sürdüren çölyak hastaları için Derince Belediyesi tarafından bir farkındalık çalışması başlatıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bizzat ilgilendiği çalışmalar kapsamında ev ziyaretleri de yapılıyor. Başkan Aygün, Derince genelinde yaptığı ev ziyaretleri esnasında bu kez çölyak hastası çocukları olan Güreli ve Akkoç ailelerinin hanelerine konuk oldu.

Her Zaman Yanlarında Olacağız

Elisa ve Göktuğ Güreli kardeşler ile Elifsu Akkoç'u evlerinde ziyaret eden Başkan Aygün, “Hayat glutensiz de güzel diyerek çölyak hastalarımızla ilgili bir farkındalık çalışması başlattık. Bugün ziyaret ederek glutensiz gıda paketlerini de teslim ettiğimiz yavrularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Başta ilçemiz olmak üzere bu konudaki hassasiyetimizi onların yaşamlarının tüm alanlarında göstermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.