banner3047

Başkan Kocaman’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

1881’de Selanik’te başlayan ve içinde Balkan Savaşları’ndan Birinci Dünya Savaşı’na, Trablus Harbi’ne ve Kurtuluş Savaşı’na kadar mücadelelerle geçen bir ömür, 10 Kasım 1938’de İstanbul’da nihayete erdiğinde arkasında küllerinden yeniden doğmuş bir devlet bıraktı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve milletimizin binlerce yıllık medeniyet birikimine sahip çıkmaktır.

Türk Milleti’nin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından birisi olan Atatürk’ü bugün daha iyi anlıyoruz. O’nun bıraktığı mirasa sahip çıkmak ve korumak için azimle çalışıyoruz.  

Bu duygu ve düşüncelerle büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve millî mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84’inci yılında, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.