Başkan Söğüt, “STK’larımız Bizim İçin Önemli”

Siyasi parti, dernek ve federasyon temsilcileri ile ayrı ayrı bir araya gelen Başkan Söğüt, “STK’larımız bizim için önemli” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, makamında ziyaretçileri ağırladı. İlk olarak Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Asbaşkan Güven Şahinler ve TBF Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kardeş’i ağırlayan Başkan Söğüt, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Ziyarette binicilik konusunda birlikte yapılabilecek konular da ele alındı.

PEHLİVAN’I TEBRİK ETTİ

Başkan Söğüt, Yeniden Refah Partisi Körfez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ümit Pehlivan’ı da kabul etti. Kısa süre önce yapılan kongre sonrasında başkanlığa seçilen Ümit Pehlivan’ı tebrik eden Başkan Söğüt, görevinde başarılar diledi. Ümit Pehlivan da misafirperverliğinden dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.