BAŞKAN  SÖĞÜT, TOKİ KONUTLARI İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Projenin 1010 konutluk kısmı için daha önce yapılan ve Haldız İnşaat firmasının kazandığı ihale sonrasında yer teslimi yapılmasına rağmen inşaat başlatılmamış, bir süre sonra da ihale feshi gerçekleşti.

SÖĞÜT’Ü ZİYARET ETTİLER

Konu hakkında projeden ev sahibi olmayı bekleyen vatandaşlar geçtiğimiz gün Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret ederek süreçle ilgili kendisi ile görüştüler. Konunun takipçisi olduklarını ve her zaman hak sahipleri ile bir araya gelmeye hazır olduğunu dile getiren Başkan Şener Söğüt, yapılan ziyarette TOKİ yetkililerini bizzat arayarak bilgiler edindi.

TOKİ BAŞKAN YARDIMCISINI ARADI

Buluşma sonrasında bir açıklama yapan Başkan Söğüt, “Sosyal konut kapsamında İlimtepe Mahallemizde yapılacak bin 506 konut için bizler de sürecini yakından takip ediyoruz. Konut hak sahiplerinden bir grup arkadaşımızı belediyemizde ağırladık. Buluşmamız sırasında TOKİ Başkan Yardımcısı ile telefon görüşmesi sağladık ve bazı bilgiler edindik.

İHALE İKİYE BÖLÜNECEK

Tüm hak sahiplerine kapımız her zaman açık, süreçle ilgili gelişme olduğunda da bilgilendirmelerde bulunacağız. 496 konut için ihale tamamlandı. 1010 konut için ihalede yüksek teklif verildiğinden, sürecin hızlanması için 23 Mart’taki ihalede bu kısım ikiye bölünerek ihale edilecek. TOKİ Başkan Yardımcımızdan randevu talep ettik, hak sahiplerinden oluşan 10 kişi ile birlikte giderek kendilerinden daha detaylı bilgi de alacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817