Gölcük’te Hemşehri Derneklerinin giderek artmasının İlçede Kültür paylaşımı açısından önemli olduğunu belirten Milletvekili Baştopçu, bu yönde faaliyetlerin, etkinliklerin artırılarak, birer festival havasında bölgede yaygınlaşması gerektiğini söyledi.
Kastamonulular Dernek Başkanı Nazım Al, Dernek yönetimi olarak İlçe genelinde bulunan hemşerilerimizi kayıt altına alıyoruz. Uzaklarda olanlara da bir şekilde ulaşarak Derneğimizi tanıtıp bu ailenin içinde olmaya davet ediyoruz dedi. Gölcük İlçe genelinde mevcut Hemşeri derneklerinin fazla olması Kültürümüzün, örf, adet ve geleneklerin yaşatılmasını sağlıyor. Bizde Kastamonulular Derneği olarak böylesi güzelliklerin yaşatılması için destek vermeye, katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.
Dernek Başkanı Nazım Al ve Dernek yönetimi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe yönetim kurulu heyeti ile Dernek üyelerine Kastamonu Kır pidesi, tatlı ve ayrandan oluşan yöresel ikramda bulundular.