Bekiroğlu’na Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Konuklarını parti binasında ağırlayan ilçe başkanı Bekiroğlu’nun önceki gün iki özel misafiri vardı.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Partinin önemli isimlerinden olan MHP İl Başkan Yardımcısı Yağız Öztürk Günen ile teşkilatın önemli isimlerinden mali müşavir Gürbüz Aslan, MHP Körfez İlçe Başkan Doğan Bekiroğlu’na konuk oldular. Bekiroğlu ile şahsında yönetim kurulunu tebrik eden Günen ve Aslan, “Başkanımıza başarılar diliyoruz. Bizler teşkilat mensupları olarak her zaman desteğe hazırız” dedi.

BEKİROĞLU MEMNUN KALDI

Konukları ile yakından ilgilenen MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan bekiroğlu ise, “Kongremizden güçlenerek çıktık. Teşkilatımızın birlik ve bütünlüğünü ortaya koyduğumuz kongremiz sonrasında bu birlikteliğimiz yapılan bu çok özel ziyaretlerle de devam ediyor. Hem Yağız başkanımız ve hem de Gürbüz başkanımız teşkilatımızın önemli isimleridir. Kendilerine destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.