DARBE TEŞEBBÜSLERİNE KARŞI DURUŞUNU GÖSTERMİŞTİR
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek,4 bakanın yüce divana gönderilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunarak,yüce divan’ın başörtüsünün kamuda serbest kalması kararını bozan,Twitter kararını iptal eden hep anayasa mahkemesidir,ortada hiçbir şey yokken,kendi içinde tüzüğünü değiştirerek,seçim barajının düşürülmesi hakkında ortaya çıkan anayasa mahkemesi başkanı nezliden güvenilirliğini yitirmiştir,dedi.TBMM’nin oylama sonucunda4 bakan’ın yüce divan’ın gitme kararını ret hakkında konuşan Civelek, Birçok darbe teşebbüsü ile çökertilmeye çalılışan Türkiye Cumhuriyeti,dün darbe teşebbüslerine karşı duruşunu göstermiştir,dedi.
BEN CHARLİE DEĞİLİM,BEN MÜSLÜMANIM,BEN ANADOLUYUM,BEN TÜRKİYE’YİM
Fransa’daki terör saldırıları hakkında değerlendirmelerde bulunan Civelek,12 fransız öldürüldü,islamda öldürme yoktur öc alma yoktur, üst akıl karikatür çizdirmiş sonrasında o üst akıl emir vermiş 12 kişi ölmüştür,islama karşı bir hareketin olduğunu görmekteyiz,dedi.Civelek Ey Dünya Filistinde,Gazze’de Arakanda, çocuklar ölürken neredeydiniz,dedi.Ben Charlie Değilim,Ben Müslümanım,ben Anadoluyum,Ben Türkiye’yim,dedi.Civelek,Müslüman Kanları Akarken neredeydiniz,anneler çocuklar açlıktan susuzluktan ölürklen neredeydiniz,Suriye’de kendisine Müslüman diyen Lider binlerce insanın katlederken neredeydiniz milyonlarca insan Türkiye’ye sığındı hiç sesinizi duymadık,dedi.
GÖNÜL COĞRAFYAMIZIN BİZE İHTİYACI VAR
Gülen’in son sohbetinde öleceğimi hissediyorum açıklamasını değerlendiren Civelek,bende öleceğimi hissediyorum,herkes öleceğini hisseder,bu dünyada yaptıklarınızın,hesabını vermeden gitmek nasip olmasın
Bu yaptıklarınızın hesabını görün,bu müslümanları kandırdığınızın hesabını vereceksiniz,himmet diye zekat diye nasıl kandırdığınızın hesabının vereceksiniz,17-25 Aralıktan sonra nasıl arkadan hançerlediklerinizi gördük mısırda hiç esma olmadınız,dedi.Civelek,tarihten ders almalıyız bugün Türkiye Cumhuriyetinin geldiği noktada islam yapılan saldırılara karşı tek başına dik duran ülke Türkiye’dir ve onun Dik Duruşlu Lideridir, AK Partinin kaderi sadece Türkiyeden ibaret değildir bütün gönül coğrafyamızın bize İhtiyacı var,dedi.
OSMANLI BAKİYESİ VE KÖKLÜ TARİHİNİN DEVAMIYIZ
Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı sarayında karşılama törenlerinde çaldırdığı Diriliş marşı’nı unutmuştuk,Turkuaz’ın kültürümüze ait bir renk olduğunu Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan16 yıldızın Türk Milletinin kurduğu devletler olduğunu unutmuştuk,şükürler olsun kidevletinin olduğunu unutmuştuk,bulunduğumuz bütün derğerere bugün hamdolsun kavuştuk, 16 Türk Devletinin devamı olan Türkiye Cumhuriyetinin bekçileri ve geleceğe taşıyacak olan kadro bu kadrolardır ve Osmanlı Bakiyesi ve köklü tarihinin devamıyız,dedi.