Beşdivan Tesisleri’nde  İki Önemli Buluşma

BAKAN BAK’IN KATILIMIYLA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri, 31 Ağustos Perşembe günü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açılmıştı. Yeşille mavinin buluştuğu Tahtalı Göleti çevresine inşa edilen ve üç etaptan oluşan Beşdivan Tesisleri, Taş Evler, 24 odalı konaklama tesisi, konferans ve toplantı salonları, 24 araçlık karavan park, ürün satış yerleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, anfi ve teras alanı ile burada konaklamak isteyenler için çeşitli alternatifler sunuyor. Derince’nin incisi Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri hafta sonu iki önemli programa ev sahipliği yaptı.

DOĞA PARK VE BEŞDİVAN

Hafta sonu ilk olarak Derince’de görev yapan din görevlileri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “İlçemizde hizmet veren çok kıymetli din görevlilerimiz ile Beşdivan Tesisleri'mizde bir araya gelerek hasbihal ettik. Programımızın akabinde Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri'mizi gezerek üretim alanlarımızı yerinde inceledik” dedi. Başkan Aygün Pazar günü ise bu kez Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Programla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Aygün, “Kentimize gönül birliği içinde hizmet ettiğimiz Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri'mizde bir araya gelerek, çalışmalarımızdaki son durumu değerlendirdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.