‘’Bu Kentin Sokaklarında Yürümeye Devam Edeceğim’’
 Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Hüseyin Yusuf, ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Yusuf, bir yandan Sivil Toplum Kuruluşları, bir yandan da esnaf ziyaretlerini sürdürürken kent ile iletişimini sürekli canlı tutuyor.

Hüseyin Yusuf, " Bu kentin vefalı, kadirşinas insanlarına hizmet etme adına yola çıktık. Biz her gün kentimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızla, sokaklarda vatandaşlarımızla, esnafımızla sohbet edip dertleşiyoruz.  Bu dünde böyle idi, bu günde böyle şayet yarın bu milletin vekili olursam yine böyle olacak, yine bu kentin insanlarıyla beraber olmaya yine bu kentin sokaklarında yürümeye devam edeceğim. ‘dedi

Hizmet Etmeye Talibim

Ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Hüseyin Yusuf, Derince Şoförler ve Otomobilciler Odası, Derince Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet kooperatifi, Derince Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu, İlim Yayma Cemiyeti Kartepe Şubesi, Kartepe İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği ve Kartepe Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin konuğu oldu. Ziyaretleri kapsamında Milletvekilliğinin ulvi bir görev olduğunu vurgulayan Yusuf, değerlendirmeler yaparak şunları söyledi: “Zaman artık eskisi gibi değil, dünya değiştikçe siyasi profil de değişiyor. Bugün iletişim çağında yaşıyoruz. İnsanımız hem ülkemizdeki gelişmeleri hem de dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip ediyor. İstiyor ki kendisini temsil edenler her zaman yakınında ve yanında olsun. Yeni dünya düzeninde siyasetçinin yeni imajı da bu şekilde oluşuyor. Benim bunca yıllık aktif siyaset geçmişime yabancı olmayan bir  tarzdır bu. Gerek Merkez İlçe Başkanlığımda gerekse  İzmit ilçe  Başkanlığımda her zaman kentimizde, ilçemizde köyümüzde bizleri seçenlerle birlikte olup sorunları birlikte tartıştık. Sorunları yakinen biliyorum. Şimdi kısmet olursa başta Kocaeli olmak üzere ülkemize hizmet etmeye talibim.” Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.