‘Çiçeklerle Uğurladılar’

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nda dün akşam bir görev değişimi yaşandı.

Partide uzun yıllardır Yavuz Sultan Selim Mahallesinde temsilcilik görevini yürüten Yasin Gözalan, memur olması nedeniyle düzenlenen törenle görevi Abdulkadir Yılmaz’a devretti. Mahalle teşkilat binasında tertip edilen devir-teslim töreni sırasında parti yöneticileri de hazır bulundu. Gerçekleşen tören sırasında eski Başkan Yasin Gözalan’a partiye olan hizmetleri dolayısıyla teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

KALABALIK KATILIM VARDI

AK Parti Körfez İlçe yönetim kurulunun etkin ve başarılı isimlerinden tecrübeli isimlerinden Erdal Oruç ile Nurali Çiftçi’nin de katıldığı programda; ilçe kadın kolları yöneticilerinden Ayşe Sezgin, Songül Dündar Muganlo ve Semyete Gözalan, Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Fırat Tetik, Mahalle Kadın Kolları Başkanı Songül Aytaç ile mahalle yöneticileri de hazır bulundu.

GÖZALAN TEŞEKKÜR ETTİ

Tören sırasında konuşan eski başkan Yasin Gözalan, mahalle teşkilatı olarak çok önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini, partinin bölgelerinde en iyi şekilde temsil edilebilmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, destekleri dolayısıyla tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

YENİ BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra konuşan yeni Mahalle Başkanı Abdulkadir Yılmaz ise, “Yasin Başkanımız teşkilatımıza mahallemizde ve ilçemizde önemli oranda değer kazandırmış bir isim oldu. Kendisi ve yönetim kuruluna verdikleri emekleri ve partimize kazandırdıkları için teşekkür ederiz.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ BİZ VERECEĞİZ”

Bundan sonra bayrağı biz devralıyoruz. Yeni dönemde bizler partimizin en başarılı sonuçları almasına katkı sunmak amacı ile tüm gücümüzle sahada yer alacağız. İlçe yönetimimizin hedefi; önümüzdeki 2023 seçimlerinde partimize ve Cumhurbaşkanımıza, liderimize en büyük desteği Körfez ilçemizden vermek. Biz de bu hedef için tüm varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.