Çocukluk Arkadaşları İle  40 Yıl Sonra Buluştular

Öztürk’ün öncülük ettiği buluşmada eski dostlar yaklaşık 40 yılın ardından yeniden bir araya gelerek hasret giderdiler.

BULUŞMALAR SÜRECEK

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konuklarına mangal ziyafeti çeken Körfezli Metin Öztürk, “Böylesine bir buluşma ile eski dostlar olarak bir araya gelmek istedik. Benzer etkinliklerimiz ve kapsamlı buluşmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

“KÜÇÜKLÜĞÜMÜZÜ BİRLİKTE GEÇİRDİK”

Öte yandan düzenlenen etkinlik nedeniyle Metin Öztürk’e teşekkür eden dostları, “Uzun zamandır bir araya gelememiştik. Buradaki gençlerin çoğu çocukluk arkadaşıdır. Küçüklüğümüz hep birlikte geçti. Bugün de bir araya gelmemize vesile olan arkadaşımız, dostumuz Metin Öztürk’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol 11 ay önce

Öncelikle bu haberi yapanlara sonra bu organizasyonda emegi olanlara teşekkur ederim..
Oğlum furkanin cezaevinden çıkışini kutlayacaktik biz aslında ama sagolsun dostlar boyle uygun gorduler cokta guzel oldu..davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkur ederiz..biz büyuk bir aileyiz.