Çöp Konteynırları Yıkanıp Dezenfekte Ediliyor

Körfez Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü temizlik faaliyetleri kapsamında çöp konteynırları yıkama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Ekipler tarafından dezenfekte aracı ile birlikte sokak ve caddelerdeki çöp konteynerlerini yıkanıyor, yaz aylarında olası koku ve sinek oluşumunun da engellenmesi amaçlanıyor.

DEZENFEKTE EDİLİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan plan çerçevesinde her gün bir mahallede yıkama işlemi yapılırken, konteynırların çevresi de ilaçlanıyor. Yetkililer, “İlçemizin cadde, sokak ve kaldırımlarında temizlik çalışmalarına devam ederken, çöp konteynerlerini ise düzenli olarak yıkayarak hijyenik hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352