Coşkun, “Çağrılarımıza Duyarsız Kalmadılar”

Coşkun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “”Sayın basın mensupları öncelikle ülkemizin içinde bulunduğu şu dönemde huzura, sükunete ve birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Şehitlerimize Cenabı Haktan rahmet dilerim. Yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabrı cemil bütün milletimize başsağlığı dilerim.

Körfezin sorunları ile alakalı olarak basın açıklamaları ve basın toplantıları ile ilgili eksiklikleri ve yapılması gerekenleri kamoyu ile uzun süredir paylaşmaktayız.

 Amacımız yaşanabilir bir Körfez oluşturulması için hep birlikte çalışmalar yapılması ve bu çalışmalar yapılırken insanların huzur ve menfaatlerinin gözetilmesi en büyük arzumuzdur. Basın toplantılarımızda özellikle üzerinde durduğumuz, Belediye başkanlığı, İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek yapmış olduğumuz çalışmaların neticesinde bilgi vererek gündeme getirdiğimiz İlimtepe bölgesi için bir lise yapılması hususunda girişimlerimiz nihayetinde karşılık bulmuştur. 03.03.2020 tarihli Körfez Belediye meclis toplantısında İlimtepe bölgesine lise yapılması için yer tahsis edilmiştir.

Girişimlerimize ve çalışmalarımıza duyarsız kalmayarak ilgilenen ve yer tahsisini sağlayan, Belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerine, İlçe Milli Eğitim müdürümüze ve İlçe Kaymakamımıza teşekkür ederiz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Körfez için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız gayemiz ayrıştırma değil birlik ve beraberlikten yanadır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.