CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN KOCAELİ'YE GELİYOR!

CUSTOM MODELİ HATTAN İNDİRİLECEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nda kurulan yeni hattın açılışı ve Ford’un Kocaeli’de üretilen ikinci elektrikli ticari aracı Ford Custom modelinin hattan indirme törenine katılacak. Sadece Ford Otosan’ın programına katılacak olan Erdoğan’ın, Kocaeli’de başka bir programa katılmayacağı öğrenildi. Yarın saat 16.00’da başlaması beklenen programda Erdoğan’ın, sanayi üretimi ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

PROTOKOL VE İŞÇİLER OLACAK
Bakanlar, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyakakın, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, kent protokolü ve fabrikadaki işçilerin katılacağı tören, Yeniköy Fabrikası’nın içerisinde yapılacak. Törende Ali Koç’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ford’un bulunduğu özel sanayi bölgesinde yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi vermesi de bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.