banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Denizden üç ceset çıkarıldı
 Karamürsel'de akşam saatlerinde denizde ikisi çocuk biri kadın 3 ceset bulundu. Yapılan ilk tespitlerde kadının başında bir darbe izi olduğu anlaşıldı. Kadın ve çocukların kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi Arıtma Tesisi açıklarında, 10-12 yaşlarında bir erkek çocuğunu yüz üstü yatan gören vatandaşlar, hemen denize girerek çocuğu çıkardı. Olay yerine gelen yetkililer yaptıkları arama sonucu, 50 metre uzaklıkta aynı yaşlarda bir kız çocuğunun daha cesedi bulunarak kıyıya çıkarıldı. Olay yerine 300 metre mesafede kıyıda bir kadın cesedi olduğu ihbarı üzerine bu bölgeye giden ekipler, 35-40 yaşlarındaki bir kadının cesedini daha buldu.

KİMLİKLERİ BELLİ DEĞİL

İzmit Körfezi'nde art arda biri kadın 3 cesedin bulunması üzerine tüm ekipler alarma geçirilerek denizde daha kapsamlı aramalar yapılırken, ilçe sakinleri de sahile akın etti. Cesetler otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çıkarılan cesetlerin üzerlerinde kimlik bulunmazken, kadının vücudunda darp izleri olduğu iddia edildi. Cesetlerin kimliklerinin belirlenmesi için araştırmalar sürdürülürken, olayın cinayet olabileceği gibi, ciddet geçiren bir annenin çocuklarıyla birlikte intihar etmiş olma ihtimali üzerinde de duruyor. Ekipler denizde başka ceset olma ihtimaline karşı rama çalışmalarına devam ediyor.

DALGIÇ POLİSLER ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Denizde kadın ve 2 çocuğa ait 3 cesedin bulunmasının ardından Yalova'dan gelen dalgıç polisler, başka ceset olma ihtimali üzerine arama çalışması başlattı. Evinin balkonunda otururken denizden çocuk cesedi çıkartıldığını gördüğünü söyleyen Sezer Akın, "Evimin balkonundan denizde bir çocuk çıkartıldığını gördüm. Sonra kalp masajı yaptılar. Daha sonra bir kadın gördüm. Üzerlerinde kıyafetleri vardı. Cesetleri hastane morguna götürdüler, 3 kişiydiler" dedi. Bazı vatandaşlar arama kurtarma ekiplerine başka ceset de olabileceğini söyleyince arama çalışması başlatıldığını söyleyen Ayhan Türkmen, "Saat 19.00'da ambulans seslerini duydum. Olay olduğunu duyunca sahile indim. Biri kadın ikisi çocukmuş. Denizde başka ceset olma ihtimali üzerine arama yapıyorlar. Kim oldukları neden öldükleri konusunda bilgimiz yok" diye konuştu.

Ekipler, çalışmalarına sabah devam etmek üzere ara verdi. Öte yandan, olayla ilgili sır perdesi henüz aralanmadı. Cesetleri bulunan kişilerin Suriye uyruklu sığınmacılar olabileceği de iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826