Derince Belediye Meclisi’nde tek madde görüşüldü
 Derince Belediye Meclisi’nin 5. Dönem 2015 yılı Mart ayı olağan toplantısında bir gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Derince Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yönettiği mecliste katiplikleri Abdullah Yalçınkaya ve İbrahim Eren yaptı. Tek maddenin görüşüldüğü toplantıda İmar Komisyonu Raporu, Başkan Bulut tarafından meclis üyelerine sunuldu. Yapılan oylamanın ardından rapor için talep edilen ek süre oy birliği ile kabul edildi. Mecliste görüşülen tek gündem maddesinin kabul edilmesiyle Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi 7 Nisan Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352