banner3047

Derince’de 29 Ekim Kutlamaları Törenle Başladı

Çelenk Sunumu Yapıldı

Derince’de düzenlenen kutlama programlarının ilk günü Kaymakamlıkta Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleşti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Ali Karaca ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programla ilk gün etkinlikleri sona erdi.

Kutlamalar Derince Stadı’nda

Kutlamaların ikinci gününde ise 29 Ekim Cumartesi günü ilk olarak saat 10:30’da Derince Kaymakamlık makamında tebrikat töreni yapılacak. Tebrikatın ardından saat 11.00’de ise Derince Belediye Stadı’nda kutlama programı başlayacak. Statta gerçekleşen kutlamaların ardından İlçe Müftülüğü’nün Derince Şehitliği’nde düzenleyeceği günün son programında ise şehitlikler ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.