Derince’de Öğrenciler Yararına Kermes

Başkan Aygün’ün Katılımıyla

Derince’de hizmet veren Semerkand Vakfı’nın öğrenciler yararına düzenlediği geleneksel kermesin açılışına başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere, Semerkand Vakfı Kuzey Marmara Bölge Başkanı Hakan Gökçe, TÜMSİAD Kocaeli Başkanı Yunus Pehlivan, Semerkand Vakfı Derince Şube Başkanı Abdulaziz Topuz, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın, Hayra Davet Sorumlusu Seyyid İlyas Yeşilyurt, dernek yöneticileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

5 Kasım Tarihine Kadar Açık

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasıyla başlayan Semerkand Vakfı kermesinin açılışında konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kermesin hayırlara vesile olmasını dileyerek emeği geçenleri kutladı. Çenedağ Mahallesi Gündoğdu Sokak üzerinde açılan ve 5 Kasım tarihine kadar açık kalacak olan kermeste, hayırseverlerin hazırladığı el emeği çeyiz ve giyim eşyaları ile taze gıdalar satışa sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.