DOĞAN, GAZİANTEPLİLERİ AĞIRLADI
 Hemşeri derneklerine verdiği önem ve destek herkes tarafından bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gaziantepliler Derneği’ni ağırladı.

Dernek Başkanı Hasan Özaygut ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Doğan “Gaziantep baklavasıyla tanınan bir şehir. Dönemin Gaziantep Belediye Başkanı Ankara da baklavalarının patentini alırken bende İzmit Pişmaniyesinin patentini almıştım” dedi.

 

BU ŞEHRİN İNSANLARIYIZ

 

Gaziantep’in sıcak ve samimi insanlarının İzmit’te tüm samimiyetleriyle yaşamlarını sürdürdüklerini belirten Başkan Doğan “Biz hepimiz Kocaeli’nin insanıyız. Buranın hamuruyla yoğrulduk. Şehrimizi seviyoruz. Hepimizin amacı bu şehri yarınlara daha güzel, daha refah bir şehir olarak taşımaktır. Çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak için birlikte çabalıyoruz “ şeklinde konuştu.

 

HEMŞERİ DERNEKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

 

Yöresel kültürlerin yaşatılmasını çok önemsediklerini de dile getiren Belediye Başkanı Doğan “Milletleri güçlü kılan geçmişteki bağlarıdır, geçmişteki kökleridir. Bunların en önemlilerinden biri de kültürel bağlarıdır.  Hemşeri derneklerinin şehrimizde yapmış olduğu çalışmalarını önemsiyor ve destekliyoruz. İzmit Belediyesi olarak güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Türk milleti olarak kültürel değerlerin, kültürel zenginlilerin yaşatılması, korunması ve yeni nesile aktarılması için elimizden geleni yapıyoruz. Konaklarımızı bu tür etkinliklere açtık ve gerçekleştirdiğimiz kültürel organizasyonlarla bu değerleri hayatta tutmaya devam ediyoruz“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352