DOĞAN,MECLİS ÜYELERİNİ ZİYARET EDİYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın belediye meclis üyelerini ziyaretleri devam ediyor.

Belediye meclis üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunup, hayırlı kazanç dileklerinde bulunan Başkan Doğan, AK Parti meclis üyesi Ersin Alpaslan’ı da ziyaret etti.

Günün büyük bir bölümünü belediye dışında inceleme ve ziyaretlerle geçiren Doğan, meclis üyesi Alpaslan’ı Karadenizliler Mahallesi’ndeki işyerinde ziyaret ederek günün anısına saat kulesi maketi hediye etti.

 

DOĞAN, BİZ BÜYÜK BİR EKİBİZ

 

Kendilerinin büyük bir ekip olduklarını belirten Doğan  “Sadece belediyede değil diğer mekânlarda da sık sık bir araya gelip kentimize yapacağımız hizmetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

İşyeri çalışanlarıyla da bir araya gelen Belediye Başkanı Nevzat Doğan, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352