Dursun Ailesinin Düğününe Akın Ettiler

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Kocaeli teşkilatında yer alan ve il başkan yardımcılığı görevini yürüten, aynı zamanda Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde bulunan Taç Hocaoğlu Perde adlı işletmenin sahibi olan Ahmet Dursun’un kardeşi Mustafa Dursun, geçtiğimiz gerçekleşen geniş katılımlı bir düğünle hayatını fatmanur Keleş ile birleştirerek evliler kervanına katıldı. Tütünçiftlik’teki Elçin Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasimine kenti genelinden çok sayıda davetli katıldı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Gerçekleşen düğün merasimine katılanlar arasında; YRP Marmara Bölge Sorumlusu ve MKYK Üyesi Erhan Erdoğan, Kocaeli İl Sorumlusu Yaşar Birgül, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, YRP İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Körfez Belediyesi Meclisi’nin MHP’li üyeleri Ahmet Topuz ve Sezer Tarık Bekiroğlu, BBP’li meclis üyesi Bayram Kurtaran, BBP İlçe yöneticileri, Milli Yol Partisi Körfez İlçe Başkanı Sümmami Yaşık, Kocaeli İl Vaizi Servet Yalçın, Mil Diyanet-Sen Kocaeli İl Başkanı, Kocaeli İlme Hizmet Vakfı Başkanı Üzeyir Kaya, kent genelinden çok sayıda davetli ve iş insanı yer aldı.

NİKAHLARI KIYILDI

Düğün merasimi sırasında çiftin nikah şahitliklerini YRP Marmara Bölge Sorumlusu ve MKYK Üyesi Erhan Erdoğan, Kocaeli İl Sorumlusu Yaşar Birgül ile Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk yaptı. Düğünün ardından bir açıklama yapan YRP’li Ahmet Dursun, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.