İYİ Parti gurubunun genç üyesi, toplantılara hızlı başladı ve verdiği önergelerle adından söz ettirmeye başladı.
Çarşamba günü yapılan meclis toplantısında CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, toplantıyı canlı olarak yayınlarken, Enver Okan’da gurubu adına verdiği önerge ile bunun sürekli olmasını istedi. Öneri incelenmek üzere kayda alındı.
Enver Okan tarafından verilen bir diğer önergede de Denizcilik Komisyonu kurulması talebi yer aldı. Bu önerge hakkında açıklama yapan Enver Okan, “Deniz komisyon teklifimiz, ilçemize bağlı bu kadar liman ve denizcilik ile iştigal eden firma varken, belediyemizde bu konu ile alakalı bir komisyonun olmamasını eksiklik olarak gördüm. Ben de denizcilik işleri ile uğraşıyorum ve bununla ilgili konulara büyükşehir bakıyor. Fakat, büyükşehir ilgileniyor demek yerine kendi komisyonumuzu kurmamız daha uygun olacaktır. Hem alınacak yeni iskele kararlarında hem de gemicilere ve yerel halka denizi sevmek, etkinlikler yapmak adına bunun gerekli olduğuna inanıyorum” dedi.
Enver Okan bir diğer önergesinde de yine eksik gördüğü noktayı dile getirerek, “Belediyenin tanıtım sayfasında meclis üyeleri de isimleri, kısa tanıtımları ve ne iş yaptıkları ile ilgili bilgilerle yer almalılar. Bu düzenlemenin yapılmasını talep ettik” dedi.