Erdemir, Okutan’a Tablo Hediye Etti

Uzun yıllar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yapan, eski meclis başkanlarından İsmail Kahraman’ın özel kalem müdürlüğü görevini yürüten, başkentte kurduğu yakın diyaloglarla bilinen ve geçtiğimiz yerel seçim sürecinde AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, ayrıca geçmişte yine iktidar partisinden İstanbul Milletvekili adayı gösterilen Alim Erdemir, Körfez ilçedeki ziyaretlerini sürdürüyor.

ERDEMİR ZİYARET ETTİ

Son yerel seçim sonrasında 2024 süreci için de mutlaka belediye başkanlığına aday adayı olacağını açık açık dile getiren ender isimlerden biri olan Alim Erdemir, dün AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’ı makamında ziyaret etti. Okutan’a özel olarak tasarlanan bir tablo da hediye eden Erdemir, “İlçe başkanımız Nurettin Okutan beyi ziyaret ettik. Rabbimiz görevlerinde kendisine ve teşkilatımıza muvaffakiyetler nasip etsin” dedi. Okutan da Alim Erdemir’e ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.