Konsere Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,İlçe Emniyet Müdürü Bilal Boğaz,Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş,Mehmet Olgun,Belediye Meclis Üyesi Hasan Yaman,Recep Zeren,İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhyettin Yıldırım,Belediye Birim Müdürleri,Vatandaşlar katıldı.
Konser sonunda Kaymakam Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Eşref Vaktine günün anısına bir çiçek takdim edip bu güzel konserden dolayı teşekkür ettiler.
Konserde Türk Müziği, Anonim ve güncel şarkılara da yer vererek, muhteşem bir sahne performansı sergileyen Eşref Vakti Başkan Ellibeş’in ve Vatandaşlardan gelen istek parçalarını da en güzel şekilde okuması alkış aldı. Özellikle Bekir Ünlüataer'in sıra dışı sesi ve yorumu Eşref Vakti hayranlarını mest ederken, ud, cümbüş ve gitarıyla yer alan Fatih Ahıskalı, enstrümanistliğinin yanında farklı sesiyle de renk katarak Gölcük Halkına güzel bir akşam yaşattılar.