banner3047

ET ve BALIK KURUMU KÖRFEZ’DE HİZMETE AÇILDI
Körfez’de bankalar caddesinde açılan Et ve Balık Kurumu Körfez Bayiliği satışlarına başladı. Marmara bölgesinin en büyük ve en lüks ET ve SÜT KURUMU mağazasını açtıklarını belirten firma sahibi Mustafa Çelik Körfez halkının çok daha güzel işyerlerine layık olduğunu söyledi. Şirket karının ikinci planda olduğunu ifade eden Çelik önceliğimiz Körfez halkına ucuz, kaliteli, güvenli ve hiç bir katkı maddesinin olmadığı et ve balık ürün çeşitlerinin satışının olduğunun altını çizdi.

Atatürk Orman Çiftliği Ürünleri de Satılıyor

Mustafa Çelik, ATATÜRK ORMAN ÇİFLİĞİNİN bütün ORGANİK ürünlerinin de satış mağazası olduğunu söyleyerek, artık inek sütü, keçi sütü, yoğurt, ayran, peynir, meyve suları, bal, pekmez, tahin, turşu gibi şarküteri malzemeleri yanında katkı maddesiz dondurmanın da olacağını söyledi.

Bütün körfez halkını ve Kocaeli de bulunan herkesi mağazasına davet eden Çelik, Kocaeli ve körfez halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.