Engelliler haftası dolayısıyla tertip edilen Su altı fotoğraf yarışması ödülleri komisyon tarafından belirlenen 1.ye 2 bin tl,2.ye Bin tl,3.ye 500 tl olarak kabul edilirken,satın alma komisyonu 40 adet fotoğraf alımına kadar her bir fotoğrafa 50 tl ödeyerek alımın yapılması kararı oy birliği ile kabul edildi.
İhsaniye 284 ada,1 parselde bulunan Gölcük Belediyesine ait 73,16 m2 lik arsanın Kocaeli Üniversitesi ne hisse devri oy birliği ile kabul edildi.Yurt dışında San Petersburg’da yapılacak Sağlıklı Kentler birliği toplantısı ve Almanya’nın Münih şehrinde yapılacak olan Atık su ve atık hammadde fuarına görevlendirme yapılması oy birliği ile kabul edildi.D.dere 3526 parsel ile Halıdere 113 ada,1 nolu parselin satı alınması oy birliği ile kabul edildi.
İlçe genelinde muhtelif yerlere ait 1/1000’lik uygulama imar plan tadilatları,Örcün 502 ada,10 parseldeki 1/1000’lik uygulama imar plan tadilatı,İmar komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.
Gölcük İhsaniye otomotiv MYO imar ücretleri Belediye Meclisi tarafından alınmaması yönünde kararı oy birliği ile kabul edildi.2012 yılı Gelir tarifesine ilave olacak konular Plan-Bütçe komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.
Hisar derenin ıslah edilmesi konusunda oluşturulan komisyon dere yatağına cephesi olan arsaların arsa sahipleriyle anlaşmasının sağlanılarak alımın yapılması veya vatandaşlar tarafından bağış yapılması konusunda görüşmelerin tamamlanması oy birliği ile kabul edildi.