Gölcüklüler İsrail İnsanlık Dışı Saldırılarını Protesto Etti

Gölcüklüler, 500 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik bombalı saldırısını protesto etmek için Anıtpark’ta bir araya geldi. Ellerinde Türkiye ve Filistin bayraklarını alan Gölcük halkı, İsrail’in katliama varan saldırılarını protesto ettiler. Eyleme Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eylemde İsrail aleyhine sloganlar atan Gölcüklüler, saldırılar sonucu şehit olan Filistinliler için de dualar ettiler.

 

“UYGARLIĞIN GELDİĞİ NOKTA AÇISINDAN UTANÇ VERİCİ”

İsrail’in acımasız saldırılarına tepki gösteren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bu saldırı, 21. yüzyılda uygarlığın geldiği nokta açısından utanç vericidir. Görevi insanları yaşatmak olan sağlık çalışanlarını öldürmek insanlığa, vicdana savaş açmaktır.Bir hastaneye, hastalara, kadınlara, çocuklara, yaşlılara saldırıda bulunulmasının gerekçesi olamaz.Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; gecenin bu saatinde, İsrail'in yaptığı zulmü protesto etmek için toplanan hemşehrilerime, siyasi parti ilçe başkanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352

banner2670

banner2680